Ny bloggportal!

Hej! Alltså detta känns ju helt galet, jag har bytt bloggportal! Har haft blogg.se i nästan 4 år, och nu har jag bytt vilket är sjukt haha. Men jag är trött på blogg.se och dom har gjort massor av nya uppdateringar som jag inte gillar alls, och jag har ju knappt bloggat det senaste året pga 0 inspo. Så ser detta som en nystart och kommer förhoppningsvis bli mer peppad nu :D 

Jag har valt att ha kvar min gamla blogg och inte lägga över den hit, eftersom att jag har växt upp med blogg.se (julej.se heter min gamla blogg, ska försöka få över domännamnet hit dock) och jag vill kunna se tillbaka på den och samtidigt ha en nystart här. Och om jag inte trivs här kommer jag ju byta tillbaka, men just nu känns det inte så. 

För er som är nya heter jag iallafall Julia, är 15 år och bor i Gävle. Älskar shopping, kläder och smink, gillar även att fota och spela in youtubevideos, min ytkanal heter missjulej.

Det verkar väldigt enkelt och superbra här på nouw, så jag hoppas verkligen att jag kommer trivas och bli mer motiverad till att blogga nu, för det är så himla kul!

Pussss

/ Random bild/

Gillar

Kommentarer