Helg i huvudstaden

HEEEJ! Just nu sitter jag på tåget på väg hem. Har ju varit i Stockholm sedan i torsdags och det har varit såå kul! Gjorde ett kollage av några av alla bilder, det är tre kvadratiska kollage ihopsatta på bilden, dag för dag liksom. Så tänkte att jag skulle berätta vad vi har gjort dag för dag!

Torsdag: Var i skolan och direkt efter åkte vi till Lovisa för att hämta saker och sedan vidare till Estocolmo! När vi kom fram tog vi tunnelbanan till hennes syster Sanna (plus sambo Calle och deras son) och spenderade kvällen där. Åt tacos, gosade med hennes barn och hade det jättetrevligt. Sedan gick vi till en liten majbrasa i närheten och så var det massa fyrverkerier också. Lite senare (runt 12-tiden) åkte vi till lägenheten där vi bott dom här dagarna.

Fredag: Vaknade, åt frukost och velade jäääättelänge på vad vi skulle göra den dagen. Men bestämde oss för att ta båten till grönan och vi var såååå glada att vi gjorde det! Knappt några köer och SÅÅÅÅÅ kul! Verkligen en lyckad dag och vi åkte tillbaka superglada och nöjda. Efter båten tog vi t-bana till Sanna och Calle igen och var där och såg slutet på hockey matchen. Sedan hem igen.

Lördag: Vaknade och fixade oss oså, plus badade lite för hade en pool vid lägenheten så det var nicee. Sedan åkte vi till stan för lite shopping! Gick i massa affärer och sedan fikade vi på Dunkin' donuts som har öppnat i gallerian. Såå gott! Sedan åt vi sen lunch på ett japanskt ställe, låter inte som mig haha men det var faktiskt gott! Wagamama hette stället och ligger vid centralen för er som undrar ;) Sedan gick vi i någon butik + fikade igen hehe, och sedan ville jag och Lovisa göra något spontant haha så vi tog t-banan till Medis och gick till USA godis butiken som ligger i skrapan. Sedan gick vi runt lite på söder, väldigt fin miljö där haha. Efter ett tag åkte vi tillbaka till lägenheten och spenderade kvällen med Lovisas systerson. 

Söndag: 
Har inte gjort något speciellt men nu sitter vi på tåget igen. Detta blev nog ett väldigt långt inlägg men vi har gjort så mycket haha. Supernöjd med helgen iallafall, det har verkligen varit sviiinkul! Hoppas eran helg och Valborg också varit bra och nu taggar vi maj och snart sommar! Plus så fyller jag år i maj så det är jag extra taggad på. PUSSSSSS

Gillar

Kommentarer