Ännu mera Inglot!

Hello! Idag åkte jag och Emil till pappa för att äta en adventslunch tillsammans med honom, Rebecka och Erik, och då fick "barnen" en tidig julklapp, och min var en Inglot palett! Blev verkligen suuuperglad, och hade önskat mig färgerna för dom är såå himla fina. Fick alltså en tom 5 palett och 5 olika skuggor, plus en extra i miniformat som senast jag köpte (men denna var lite mer av en mörk blågrön färg. Fick även en nagelfil från Inglot. 

Den första färgen jag fick är en vit, skimrig färg som är i finishen pearl och såå fin som highlighter i inre ögonvrån eller på brynbenet. Denna är, som alla skuggorna från Inglot, superpigmenterad och krämig. Den är i nummer 453. Nästa färg är en ljus, skrimrig rosa färg med lite peach toner också, nummer 46 och har finishen shine. Superfin att ha på mitten av locket.

De andra tre är alla matta och perfekta att ha i globlinjen, både som övergångsskuggor men även för att ge lite mer definition. Den första av de matta, tredje i paletten, är 319 som är en typisk rosa färg. Naturlig och inte för mörk eller för ljus, inte heller för varm eller för kall, men lite mer åt det kalla hållet skulle jag säga. Iallafall om man jämför med nästa, nummer 341, som är ganska lik men denna är en varmare, peach ton och kanske snäppet ljusare. Den sista är 344 och är en kall mauve, alltså en lilatonad brun kan man säga. Såå himla fin verkligen! Färgerna på sista bilden ser dock inte riktigt ut som dom gör egentligen, men bilderna på paletten visar rätt färg. Kan vara bra att veta om ni ska beställa. 

Älskar denna kombination av färger, alla är sånna som jag verkligen gillar och kommer använda massor, och alla passar perfekt till både vardag och lite mer festliga tillfällen, så därför behöver man ej släpa med sig massa andra färger om man ska någonstans, denna är pretty much allt jag behöver (dock älskar jag ju ögonskuggor så vad jag "behöver" har jag ju överskridit för länge sedan haha). Men såå glad för denna! Tack så jättemycket 💓💓

Gillar

Kommentarer